Regelkurs Tirsdag 14.04

Hei,

Jeg skal holde regelkurs tirsdag 14.04.2015 kl. 19.30 i Greverud Do-Jang. Kurset er i regi av NTF . Jeg gir en innføring i konkurransereglene i ITF/NTF. I tillegg vil jeg også informere om konkurransereglene for ITF Taekwon-Do i Norges Kampsportforbund som gjelder på Østlandscup og i NM. Stort sett er reglene like, men det er noen forskjeller.

Kurset vil bli avholdt rett etter trening på tirsdag, så jeg anbefaler at dere  tar med dere overtrekksdrakt eller genser mv. 

Kurset koster kr. 150,-, som betales kontant til meg. Jeg ser helst at deltakerne har med seg nøyaktig beløp, for jeg har ikke med meg så mye vekslepenger. Senere får dere kursbevis. Jeg anbefaler at de som har NTF-pass tar med seg det, slik at jeg kan føre kursdeltakelsen inn i passet. 

Konkurransereglene blir delt ut på kurset. Dere må ta med skrivesaker. 

Alle som skal konkurrere må ha dette kurset.  Dere må gjennomføre kurset, selv om dere har deltatt på konkurranser tidligere.

Dere som vil delta, send SMS eller e-post til meg slik at jeg kan beregne hvor mange regelsett jeg må ha med.   

Med vennlig hilsen

Svein Sjøvold

Tlf. nr. 911 98 401 , E-post: ssj@une.no