Klubbmesterskap 7. DES. 2013

 

 Invitasjon til klubbmesterskap 7. desember 2013  

 

 Klubbmesterskap

 

Vi har med dette gleden av å invitere til klubbmesterskap. Mesterskapet arrangeres i Greverud fjellhall i der vi trener, den 7. desember 2012, oppmøte kl. 10.00, start ca kl 10.30. Vi gleder oss til å få lov til å arrangere denne idrettslige festen hvor alle Kolbotns utøvere skal møtes til vennskaplig kappestrid. 

Klubbmesterskapet vil være for juniorer og seniorer, og det vil i tillegg bli arrangert ”Kids-Cup” for de yngste. Vi vil invitere medlemmer fra våre vennskapsklubber på østlandet (Tjøme, Trælleborg og Borg) for å gi mer konkurranse. Salg av kaker, kaffe og ”julegaver”!

Klubbmesterskapet vil bli arrangert basert på ITF og NTF’s konkurranse regelverk, men vi vil sette sammen klasser, med stor frihetsgrad vedr. grad, alder og vekt, for et best mulig mesterskap.

For senior og junior blir det 4-vendinger/mønster og frisparring. For de yngste vil det bli konkurrert i 4-vendinger/mønster og flygende sidespark. De aller yngste skal gå for medalje.

På grensen til pliktig oppmøte for alle utøvere, fordi:

Det er flott trening og alle barn får premie.

Det koster kr 100,- å være med. Bindende påmelding innen 1. Desember.

 

Vi håper at dette blir en skikkelig idrettsfest på alle mulig måter og på vegne av Kolbotn Taekwon-Do klubb vil jeg ønske alle hjertelig velkommen! Vi vil også ha en TKD-butikk åpen sllk at man kan kjøpe litt julegaver der.

 

Med vennlig hilsen

 

Ingar Eilertsen

 

Leder