Invitasjon til klubb(er)mesterskap 4. desember 2010

ktk_logo_bgVi har med dette gleden av å invitere til klubbmesterskap. Mesterskapet arrangeres i Greverud fjellhall i der vi trener, den 4. desember 2010, oppmøte kl. 09.30, start ca kl 10. Vi gleder oss til å få lov til å arrangere denne idrettslige festen hvor alle Kolbotns utøvere skal møtes til vennskaplig kappestrid.

Klubbmesterskapet vil være for juniorer og seniorer, og det vil i tillegg bli arrangert ”Kids-Cup” for de yngste. Vi vil invitere medlemmer fra våre vennskapsklubber på østlandet for gi mer konkurranse. Så venner fra Tjøme, Trælleborg, Borg og Fredrikstad vil kanskje finne veien til oss i løpet av mesterskapsdagen, samt mange foreldre og blide utøvere.

 

Klubbmesterskapet vil bli arrangert basert på ITF og NTF’s konkurranse regelverk, men vi vil sette sammen klasser, med stor frihetsgrad vedr. grad, alder og vekt, for et best mulig mesterskap.

For senior og junior blir det 4v/mønster og fri sparring. For de yngste vil det bli konkurrert i 4v/mønster og flygende sidespark. De aller yngste skal gå for medalje.

Sortbeltene skal denne gangen holde en skikkelig oppvisning, det blir moro!

 På grensen til pliktig oppmøte for alle utøvere, fordi:
Det er flott trening, alle barn får premie og samtlige får diplom
Det koster kr 100,- å være med. Bindende påmelding innen 1. desember.

Vi håper at dette blir en skikkelig idrettsfest på alle mulig måter og på vegne av Kolbotn Taekwon-Do klubb vil jeg ønske alle hjertelig velkommen!

Vi vil også ha en TKD butikk åpen slik at man kjøpe litt julegaver derJ

Med vennlig hilsen

Ingar Eilertsen

Leder