Invitasjon til Klubbmesterskap 3. Desember 2016

klubbmesterskapVi har med dette gleden av å invitere til klubbmesterskap. Mesterskapet arrangeres i Greverud fjellhall i der vi trener, lør den 3.desember, oppmøte kl. 10.15, start ca kl 10.45. Vi gleder oss til å få lov til å arrangere denne idrettslige festen hvor alle Kolbotns utøvere skal møtes til vennskaplig kappestrid. Vi avslutter antakelig kl 15.

Klubbmesterskapet vil være for juniorer og seniorer, og det vil i tillegg bli arrangert ”Kids-Cup” for de yngste. Vi vil invitere medlemmer fra våre vennskapsklubber på østlandet for gi mer konkurranse. Så venner fra Kongsvinger, Tjøme, Trælleborg og Borg vil kanskje finne veien til oss i løpet av mesterskapsdagen, samt mange foreldre og blide utøvere.

Klubbmesterskapet vil bli arrangert basert på ITF og NTF’s konkurranse regelverk, men vi vil sette sammen klasser, med stor frihetsgrad vedr. grad, alder og vekt, for et best mulig mesterskap.

For senior og junior blir det 4v/mønster og fri sparring. For de yngste vil det bli konkurrert i 4v/mønster og flygende sidespark. De aller yngste skal gå for medalje.

På grensen til pliktig oppmøte for alle utøvere, fordi:
Det er flott trening, alle barn får premie og samtlige får diplom
Det koster kr 150,- å være med. Bindende påmelding innen man 28. november.

Vi håper at dette blir en skikkelig idrettsfest på alle mulig måter og på vegne av Kolbotn Taekwon-Do klubb vil jeg ønske alle hjertelig velkommen!

PS! Det blir mulig å kjøpe fine TK-D julegaver i butikken denne dagen!

Med vennlig hilsen

Master Ingar Eilertsen, 7. Dan