Instruktør seminar v/ Ingar Eilertsen, VI Dan – 27.08.11

ingarviserLørdagen som var hadde vi et instruktør seminar som ble holdt av Ingar Eilertsen VI Dan. Seminaret innebar hvordan man kan bli en god instruktør og hvordan man kan legge opp en god trening for barn, ungdom og voksene. Vi fikk delt erfaringer og ikke minst lært av hverandre. På dette seminaret hadde vi også besøk fra noen andre klubber, så det var god aktivitet og debatt under kurset.

Etter instruktør seminaret fikk vi en praktisk del inn i programmet, og fikk utføre teknikker og øvelser som er greie å bruke på treninger og innebærer selvforsvar.

Instruktør seminar er å anbefale til de som har anledning. Ved å være med på dette kurset skjønner du også hvordan du selv kan bidra til at det skal bli bra treninger for alle sammen! Variasjon under trening er veldig viktig.

Jeg personlig er trener for barnepartiet og lærte enormt mye av dette kurset. Kurset forteller ikke bare hvordan du skal bli en god instruktør, men du lærer også hvordan du skal håndtere ting og legge opp gode treninger for alle til en hver trening.

Skrevet av Jannicke Bekkelund, 3.gup.